Анти-вредности

Подели па владај је главна полуга моћи и субверзије атланског модела – агресивне мањине и геј-демонстрација силе циљају најмлађе којима се намеће западни модел разврата и ред анти-вредности без Бога којим се разара свако друштво и подређује свемоћи профита олигархије и бес-поретка..

Северо-атлански хибрис и остатак света све се више конфронтирају у сваком погледу – однос снага који води општем сукобу увелико у току и чију ескалацију је све теже обуздати – олигархија хибриса очекује да може преживети нуклеарни рат и то је већ поуздан знак да свет форсира у том правцу..

Преко 30 година Русија трпи стратешке претње, уцене, санкције и злостављање руске популације у земљама натизма, од стране атланског савеза који је сменио совјетски, стратегија да ЕУ служи за даље комадање Русије по Бжежинском и другима – провокација не само за Русију него и за Кину, Индију и друге нације – безумље самоубиства које увлачи у понор без повратка читави свет..

33 године западни савез врши насиље нејширег спектра диљем света, у Европи највише према Србији и Русији, након геноцидног отимања два континента у ранијој прошлости устремљује се на Евро-Азију као услов за тотално освајање планете – услови за општи рат за глобалну доминацију се стичу на одговорност запада који ће у највећој мери сносити све последице опште конфронтације у временима која долазе..

Како је могуће да генсек УН говори о праву и правди међународној док се чланица ОУН разапиње, уцењује и комада противно повељи УН после масовне војне агресије НАТО без мандата УН? Док се њен народ исељава и терорише 23 године уз саучесништво и одговорност УН – цинично бесрамно лицемерје генсека које означава суспензију међународног права, сумрак ОУН у доба безакоња и све масовнијих ратова који воде општој катаклизми..

Запад је могао да води велики број ратова тако што контролише мас медије преко олигарха који су их покуповали, док они који нису под контролом западног хибриса неће да знају шта је то Soft Power и докле све допире његова стварна моћ и масовна субверзија – ако избегне општи колапс и одржи се док Кина и Русија не склопе стратешки војни савез, запад може захвалити само пропустима и аутизму Русије и Кине..

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s