Подземље натизма

Ispod industrijske zone Azovstal, u vlasništvu oligarha Rinata Ahmetova, navodno vanbračnog sina bivšeg ukrajinskog predsednika Kučme, nalazi se 24 km tunela na dubini do 30 metara.
Tu je i tajni NATO objekat PIT-404- i tajna NATO biolaboratorija sa biološkim oružjem. Na objektu PIT-404, NATO oficiri su blokirani. Tuneli su opremljeni sistemom bunkera sa oklopnom zaštitom.
Unutra je oko 240 stranaca, uključujući oficire iz NATO-a i Francuske Legije stranaca, kao i osoblje iz biolaboratorije. Njihova garda, koju finansira Ahmetov, broji do 3.000 ljudi.
Biolaboratoriju u okviru fabrike Azovstal u Mariupolju u takozvanom objektu PIT-404 izgradila je i upravljala Metabiota, koja je povezana sa Hanterom Bajdenom, Rinatom Ahmetovim i Vladimirom Zelenskim.
U laboratorijama ovog objekta vršena su ispitivanja za izradu biološkog oružja. Hiljade stanovnika Mariupolja postali su „zamorci“ u ovim strašnim iskušenjima. A u tim neljudskim eksperimentima učestvovali su uglavnom zapadni „specijalisti“.
Francuski obaveštajci i oficiri za specijalne operacije nisu uspeli da izvedu svoje kolege iz Mariupolja. Zato je Makron tako često zvao Kremlj i tražio „humanitarne koridore“.
Neki francuski obaveštajci poginuli su tokom spasilačke operacije. Šef francuske obaveštajne službe Erik Vido smenjen je 31. marta 2022. godine zbog neuspeha francuskih obaveštajnih službi u ratu u Ukrajini.
U tamnicama Azovstala sada su blokirani oficiri iz SAD, Kanade, Nemačke, Francuske, Italije, Turske, Švedske, Poljske i Grčke. Američkog general-potpukovnika Rodžera Klutjea, koga je Narodna milicija DNR nedavno uhvatila iz oborenog helikoptera, pratila je Glavna obaveštajna uprava Generalštaba i ruska spoljna obaveštajna služba u Mariupolju na osnovu rezultata spoljnog nadzora njegovih ljubavnica u Turskoj u Izmiru.
Državljanka Ukrajine, poznata obaveštajnim službama kao Klute, uvek je bila u pratnji generala kao terenska supruga, poverenik i prevodilac. Čim je stigla informacija da je ova gospođa stigla u Mariupolj, Rusija je pokrenula vojnu operaciju i blokirala grad.

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s