Скот и његов модел – Новак цар антивакса

Скот и влада су послали најгору поруку свету, да им је политика важнија од спорта, дискриминација од политике, брутална злоупотреба власти од угледа, депортацијом носиоца титуле учинили су АО нерегуларним, рехабилитовали Хитлера у односу на спорт, показали наличје демократуре и зависног судства, осрамотили своју замљу и западни модел..

Аустралија да је мала и ретроградна земља за ГС турнир – спорт и идеологију ни нацисти нису тако трампили – натисти се не либе ни од чега.

Тенисерима је новац далеко изнад спорта и витештва – изузев Кирјоса и Зверева који осветлаше свој и окаљаше образ лицемера и подлаца. Тезгарима нема места на усамљеним врховима. Недостојни су генерације која је 1973 бојкотовала турнир због Николе Пилића неспортски сиспендованог.

Самоубиство Новаково потврђује и РГ – нема учешћа за невакцинисане – Ноле је фрустрацију душмана трампио за фрустрацију својих навијача што му је немогуће опростити ако не надокнади улудо страћену јединствену прилику..

Само од Лакоста Нивак губи годишњи приход од 9 милиона $ ~ папрена ли је та антивакс демократија – илустрација од готовог вересија..

Све док се не суочи са избором између наставка каријере и антивакса Ноле ће бити изопштен са већине или са свих турнира. Ова Ахилова пета може окончати његову каријеру – запад је коначно нашао начин да га заустави. Они који се ничег не стиде неће га поштедети – Чаплин, Мохамед Али и Боби Фишер прошли су сличну Голготу али су остали највећи..

Највећи успех и освета Немачке је придобијање Амера и привољавање Француза за непријатељство према Србима, на том заједничком именитељу висе и запад и натизам. Спуштају се на то уже док се уже не претргне – одијум и нискост према ГОАТ шампиону прекретница је у срамној агонији прве цивилизације без вере и етичких вредности..

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s